ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

LIFTING ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ

ΝΗΜΑΤΑ

Τα νήματα είναι λεπτές ίνες, που εισάγονται μέσα στο δέρμα παράλληλα με την επιδερμίδα, με σκοπό την ενίσχυση και τη σύσφιξη.

Νήματα PDOΗ πρώτη σχετική επιστημονική ανακοίνωση έγινε σε αμερικανικό επιστημονικό περιοδικό το 2008 και από τότε η τεχνολογία αυτή εξελίσσεται με εκπληκτικούς ρυθμούς.

Σήμερα έχουμε στη διάθεσή μας μια μεγάλη ποικιλία από νήματα, κατάλληλα για κάθε περίπτωση και κάθε περιοχή του σώματος και διαρκώς παράγονται νέα.

Όλα κατασκευάζονται από απόλυτα βιοαπορροφήσιμα υλικά. Όλα τα νήματα λειτουργούν προκαλώντας στο δέρμα έναν ψεύτικο συναγερμό ξένου σώματος. Ο οργανισμός, για να αντιμετωπίζει το ξένο σώμα, παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη, με σκοπό να το απομονώσει. Όμως το νήμα σταδιακά αποσυντίθεται σε νερό και διοξείδιο του άνθρακα, άρα το ξένο σώμα παύει να υπάρχει και παραμένει το κολλαγόνο που δημιούργησε ο ίδιος ο οργανισμός, με συνέπεια ένα δυνατότερο, πιο σφριγηλό δέρμα.

Εισάγονται διασταυρούμενα με συνέπεια τη δημιουργία πλεγμάτων μέσα στο δέρμα.

Η νέα γενιά νημάτων  που φέρουν άγκιστρα ή κώνους, έχουν συνήθως μεγάλο μήκος, εισάγονται με διάφορες τεχνικές και με 1-2 νήματα συγκρατείται ή ανορθώνεται ολόκληρη περιοχή.

Η τεχνική γίνεται στο ιατρείο μέσα σε λίγα λεπτά, ανώδυνα.

Θεραπεία με νήματα επιδέχεται κάθε περιοχή του σώματος. Συνηθέστερα εφαρμόζονται στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ, τα μπράτσα, την κοιλιά, τους γλουτούς και τους μηρούς.